Goede Doelen

Kinderen Kankervrij

Huisartspraktijk Kuiperij ondersteunt het Kinderen Kankervrij Fonds, door elk kind bij de geboorte een KIKA beer kado te doen.
 
We vinden KIKA een fonds dat al jarenlang perfect werk verricht voor een belangrijke zaak
 
KiKa (Kinderen Kankervrij) werft namelijk fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Emma Kinderziekenhuis AMC Amsterdam, UMC Groningen Koningin Beatrix Kinderkliniek, Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum Leiden, UMC St. Radboud Kinderziekenhuis Nijmegen, ErasmusMC – Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, VU medisch centrum in Amsterdam, Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht.
Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa uw steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.
 
Klik op de volgende link http://www.kika.nl/steun-kika/doneer/ als u ook het KIKA fonds wilt ondersteunen.

Huisartsenpraktijk Kuiperij steunt Stichting Kiliminjaro

In Afrika zijn ziekenhuizen, healthcentres en dispensaries waar artsen, vroedvrouwen en medical assistents de noodzakelijke medische handelingen verrichten. Hulpmiddelen voor het stellen van een juiste diagnose zijn vaak uiterst beperkt en mogelijkheden voor aanvullende scholing ontbreken veelal. Om de snelle ontwikkeling in de geneeskunde te kunnen volgen, met name die op het gebied van diagnostiek, is het noodzakelijk dat in ontwikkelingslanden zoals Tanzania nieuwe kennis en inzichten worden overgedragen door middel van congresbezoek, voordrachten en publicaties. Met ingang van 1 januari 1988 werd de stichting Kilimanjaro opgericht met als doel: de uitwisseling en promotie van wetenschappelijk onderzoek en medische kennis tussen Nederlandse artsen en artsen werkzaam in Afrika. In augustus 1988 werden, door middel van een notariële akte, de doelstellingen vastgelegd.
Voor meer informatie zie http://stichtingkilimanjaro.nl

Huisartsenpraktijk Kuiperij steunt Stichting AAP

AAP zet zich in voor een betere toekomst voor exotische zoogdieren, zoals apen, wasberen en leeuwen. Helaas bevinden veel dieren zich nog in benarde situaties. Ze worden illegaal verhandeld, als huisdier gehouden of misbruikt in toerisme en entertainment. AAP pakt het probleem bij de wortels aan. We geven voorlichting en pleiten voor betere wetgeving voor dieren in heel Europa.
De dieren die dringend hulp nodig hebben, vangen we op zodat ze op adem kunnen komen. Ons team helpt ze gezond te worden en weer ‘dier’ te zijn, waarna we een permanent onderkomen voor ze zoeken. Zo is er in onze Nederlandse en Spaanse opvang weer plek voor andere dieren in nood. Bovendien delen we onze kennis en werken we graag samen met soortgelijke organisaties om zo onze impact te vergrotenpraktijk Kuiperij steunt Stichting AAP door het verzamelen van Cartridges.
Kijk voor meer informatie op https://www.aap.nl/nl

Lyli Cards

Praktijk Kuiperij koopt via Lyli cards kaarten die wij versturen wanneer zich een bijzondere situatie voordoet bij patiënten. Middels de koop van deze kaartjes steunen wij een goed doel dat gekozen word door Lyli cards.

voor meer informatie https://www.lylicards.nl/

Project vanaf september 2019  |   kaarten, geurzakjes en labels

Vanaf september 2019 sparen we voor een nieuw doel. We steunen met de verkoop van onze kaarten, geurzakjes en labels de familie Brugmans die als pilotenechtpaar is uitgezonden voor MAF. De familie Brugmans woont en werkt in Zuid Soedan.

MAF (Mission – Aviation – Fellowship) zet zich in voor mensen in moeilijk bereikbare gebieden. Met 130 vliegtuigen, en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor medische en andere hulp, én het Evangelie.

Huisartspraktijk Kuiperij - Emmastraat 135, 7513 BB Enschede

Copyright 2023 - Huisartspraktijk Kuiperij