Medewerkers

  Karen Kuiperij
Huisarts werkzaam op maandag t/m woensdag.
BIG nummer: 29060871801

Anneke Zwijnenburg

Waarnemend Huisarts
Dokter Zwijnenburg is werkzaam op donderdag en incidenteel als Huisarts Kuiperij afwezig is.
BIG nummer 09912269601

Waarnemend Huisartsen
Praktijk Kuiperij werkt samen met wisselende waarnemers (In het geval de dokter een nascholing heeft of met vakantie is).

 

 Jan Karel Kunst
PA (Physician Assistant), werkzaam op maandag en vrijdag. Jan Karel doet zelfstandig spreekuur over alle mogelijke problemen.
Een PA doet anamnese (het gesprek over de klachten van een persoon) en lichamelijk onderzoek. Ook kan hij aanvullend onderzoek aanvragen, een (differentiaal) diagnose opstellen, een behandelplan uitvoeren en voorlichting en advies geven. Het assisteren bij een operatie of het verrichten van kleine chirurgische ingrepen kan tevens behoren tot de werkzaamheden van een PA. Zo nodig kan Jan Karel altijd met de huisarts overleggen.
BIG nummer: 59924186881

  

Assistentes
Barbara, Sandra, Tessa
en Lisette vormen samen ons assistententeam. Ze staan u te woord aan de telefoon en ze houden zelfstandig spreekuur. Natuurlijk ondersteunen ze de huisarts en de Physician Assistant tijdens de spreekuren. Onze assistentes zijn speciaal opgeleid om de urgentie van uw zorgvraag te bepalen en/of ze kunnen u van adviezen voorzien. De huisarts ziet altijd wat er met u besproken is.

  Claudia
Verpleegkundige, werkzaam als POH (Praktijk Ondersteuner Huisarts) somatiek (CVRM, Osteoporose en Diabetes) en Ouderenzorg. Claudia werkt elke dinsdag en vrijdag.
BIG nummer: 69925587630

  Miranda
Verpleegkundige, werkzaam als POH-somatiek voor alle chronische aandoeningen. D.w.z. Diabetes, CVRM, COPD en Osteoporose.
BIG nummer 49060600330

Rianne Brouwer
Huisarts in opleiding. Voor haar specialisatie tot huisarts is dokter Brouwer tot en met september 2024 werkzaam in onze praktijk.

Samara
COPD verpleegkundige eens per 2 maanden op de woensdag.
BIG nummer: 29051513930

Praktijk ondersteuners GGZ
Carmen werkzaam op woensdag en donderdag middag, ze behandeld alle patiënten en heeft veel affiniteit voor onze oudere patiënten. (Carmen is tijdelijk niet aanwezig op de praktijk) Ze wordt vervangen door een collega.
BIG nummer: 49019419230
Daarnaast is er op woensdag een praktijkondersteuner GGZ Jeugd werkzaam in de ochtend.

Astrid Koning ter Heege
Praktijkmanager werkzaam op dinsdagochtend.

Huisartspraktijk Kuiperij - Emmastraat 135, 7513 BB Enschede

Copyright 2023 - Huisartspraktijk Kuiperij